Parkingware wil de beste parkeerervaring voor iedereen

Parkingware wil de beste parkeerervaring voor iedereen

Parkingware ontwikkelt en verkoopt niet alleen een basis parkeersysteem, maar kijkt naar de hele mobiliteit. “Parkeren begint thuis”, vertelt eigenaar en directeur Gerard Spin. “Thuis kun je immers al zaken regelen om op locatie gastvrij ontvangen te worden. Dat faciliteren wij zo dat het in jouw bedrijfsproces past. Een plezierige parkeerervaring zorgt voor een goede eerste indruk. Organisaties investeren veel in hun presentatie, maar het parkeerterrein wordt vaak vergeten. Ons systeem zorgt voor een gastvrij ontvangst. Denk aan kentekenherkenning waarmee de slagboom automatisch opent, een persoonlijke welkomstboodschap op een duidelijk afleesbare display en een verwijzing naar een gereserveerde parkeerplek met zo nodig een laadpunt voor een elektrische auto.”

Drenthe

Parkingware is gevestigd in Gieterveen, maar werkt vanzelfsprekend door heel Nederland. “Ondernemen in Drenthe betekent voor mij rust en vrijheid”, vertelt Spin. “Daarbij voel je je goed. Dat zorgt ook voor goede prestaties in het bedrijf. Toch loop je als ondernemer wel eens tegen bepaalde zaken aan waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Ik Ben Drents Ondernemer heeft ons geholpen als klankbord en met gedegen advies. Dat heeft uiteindelijk gezorgd voor meer focus en richting in ons bedrijf.”

Ambitie

Die focus ligt nu op de ambitie om tot de top 5 van aanbieders van parkeersystemen in Europa te horen. “Over vijf jaar bestaat parkeertechnologie zoals nu niet meer, maar staat parkeren gelijk aan opladen. Op je parkeerplek wil je immers ook je auto kunnen opladen. Met die technologie willen wij in de top 5 van Europa horen.”

Bron https://ikbendrentsondernemer.nl/parkingware-wil-de-beste-parkeerervaring-voor-iedereen/