Campings

CAMPINGS, BUNGALOWPARKEN EN CAMPERPLAATSEN

 

Campings en bungalowparken hebben te maken met veel gasten en bezoekers binnen een kort tijdsbestek, op bijvoorbeeld aankomstdagen. Parkingware kan helpen deze stromen beter te geleiden door het plaatsen van kentekencamera’s, ticketlezers en/of een self-check-in balie.

 

Gasten die vooraf hebben gereserveerd, kunnen direct met de navigatielink naar de ingang rijden en automatisch de slagboom passeren. Op die manier wordt de receptie ontlast en kan de gast direct genieten van zijn vakantie. Het Parkingware systeem is volledig geïntegreerd in de reserveringssoftware die voor deze locaties wordt gebruikt. Bijvoorbeeld: Tommy, Stratech of Booking Experts

 

Door de controle van het kenteken bij zowel de in- als de uitgang is het mogelijk om een maximum aantal voertuigen per reservering te hanteren.

 

Bezoekers van gasten kunnen via uw website een dagkaart kopen na het invoeren van boekingsnummer van uw gast. Uitrijden is alleen mogelijk op dezelfde dag.

 

Voor personen toegang tot het zwembad of andere faciliteiten is het mogelijk om een barcode pas af te drukken of online te verkopen.

Klik hier voor een voorbeeld voor verkoop online kaarten voor personentoegang.

 

 

Oplossing: toegang met kentekenlezers en ticketlezer

Camping Meistershof met self-service check-in

Meer weten over een passende parkeeroplossing voor uw camping of bungalowpark?

 Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265 of https://parkingware.nl/contact/

Klik hier voor een online offerteaanvraag