Levering en retoureren

Annuleringen en restituties
U kunt uw bestelling op elk gewenst moment vóór verzending annuleren. In dergelijke gevallen zullen wij de prijs van de
goederen volledig terugbetalen. Als het artikel al is verzonden, wordt het als een retour beschouwd.

Retouren en terugbetalingen
Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons en we willen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u niet volledig tevreden bent, kunt u het binnen 14 dagen retourneren en zullen wij uw geld terugbetalen. Wij bieden een 14-dagen geld-terug-garantie wanneer de klant het product ontvangt en ondertekent. Houd er rekening mee dat alle kosten voor verpakking en behandeling niet-restitueerbaar zijn en dat de klant de producten naar ons adres moet retourneren.

We raden u aan om alle bijgeleverde verpakking zo lang mogelijk na levering te bewaren. Het artikel moet precies worden geretourneerd zoals het werd afgeleverd als een nieuw, ongebruikt en niet-gemonteerd artikel. Als u een artikel aan ons retourneert, is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het artikel op de juiste manier en zorgvuldig wordt verpakt, zodat het artikel niet wordt beschadigd.

Voorwaarden voor de terugbetaling van annuleringen / retouren
Om een ​​bestelling te annuleren of terug te sturen, moet u ons schriftelijk informeren. U moet de goederen ook zo snel mogelijk, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons retourneren.

levering
Het is belangrijk dat u de goederen bij aankomst waar mogelijk controleert. Koeriers hebben geen recht op hun schade als de afleveringsbon is ondertekend als ok. De kennisgeving van beschadigde goederen tijdens het transport moet binnen 48 uur na ontvangst worden gedaan.