Betaald parkeren

Wat doen wij voor beheerders van betaald parkeren locaties?

 

Voor en achteraf betaald parkeren met kentekenherkenning

Voor en achteraf betaald parkeren met kentekenherkenning

Door over te stappen op kenteken­herkenning bij de toegang van uw parkeeraccomodatie ontstaat een soepele doorstroom bij de slagboom. Uw klanten kunnen vooraf een dagkaart kopen op uw website en/of achteraf op kenteken per minuut betalen. Installeer een betaalautomaat voor betalen op locatie of integreer betaalmogelijkheden in uw website.

Bekijk video
Groningen euros

Online reserveren toevoegen aan een verouderd parkeersysteem

Uw online marketing acties direct linken aan het reserveren van een parkeerplek op uw website.  U kunt hiermee een nieuwe doelgroep bereiken en extra inkomsten genereren. Alles wat u nodig heeft, is een inrit, een internetverbinding en een ticketlezer.

 

Ondanks de verouderde apparatuur, kan uw klant toch online een dagkaart kopen en is zeker van een parkeerplek. De parkeerbeheerder behoudt de controle op de tijdsloten, hoeveel plekken en de prijs. In het betaaloverzicht zijn alle reserveringen zichtbaar.

 

Mooi meegenomen is dat er minder contant geld op locatie is en hierdoor de minder kans op diefstal en het bespaart op de kosten van het waardetransport.

Bekijk video
Van Kostenpost naar Inkomstenbron Parkingshop_2

Winstgevend maken van uw parkeerlocatie

 

De parkeerplaats bij uw bedrijf is en kostenpost en draagt  niet bij aan het verhogen van uw omzet en rendement. U kunt eenvoudig extra inkomsten genereren met verhuur parkeerplekken, zonder grote investering. Alles wat u nodig hebt, is een inrit, een internetverbinding en een ticketlezer.

 

U kunt via parkingshop.com dagkaarten verkopen op tijden dat u zelf geen gebruik maakt van de parkeerplekken. Meldt uw aan op www.parkingshop.com met openingsuren, beschikbare plaatsen en dagprijs.

Bekijk video

Waarom nu?

Gerard Spin Parkingware

Steeds meer parkeeraccomodaties gaan over tot de aanschaf van kentekenherkenning omdat hiermee de bezetting omhoog gaat.

 

Het is ook mogelijk om bezoekersstromen te beheersen. Dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door de toegang te automatiseren.

 

Meer weten of wilt u een adviesrapport op maat?

 

Neem contact op met Gerard Spin:

+31 599 648 265

info@parkingware.com