Bereken de terugverdientijd

Wat is de terugverdientijd van een parkeerinstallatie?

Vul hieronder uw geschatte waardes in en krijg direct het aantal maanden te zien waarin u uw investering terug kunt verdienen!

 

Bekijk ook al onze installaties en mogelijkheden op deze pagina.

Als je overweegt om een parkeerinstallatie met slagboom aan te schaffen, is het belangrijk om de kosten en baten goed in kaart te brengen. Een belangrijke factor om hierbij mee te nemen is de terugverdientijd. Op deze pagina kun je gemakkelijk en snel de terugverdientijd berekenen van een parkeerinstallatie met slagboom.

 

De terugverdientijd van een parkeerinstallatie met slagboom is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aanschafkosten, installatiekosten, onderhoudskosten en de verwachte omzet uit parkeergelden. Door deze factoren in te voeren in onze berekeningstool, krijg je direct een overzicht van de verwachte terugverdientijd.

 

Een parkeerinstallatie met slagboom kan voor verschillende soorten bedrijven interessant zijn. Denk hierbij aan parkeergarages, bedrijventerreinen, ziekenhuizen, pretparken, enzovoorts. Door het installeren van een parkeerinstallatie met slagboom kan het beheer van de parkeerplaatsen geoptimaliseerd worden. Zo wordt voorkomen dat mensen onnodig lang op de parkeerplaatsen blijven staan en kan er meer omzet gegenereerd worden uit de parkeergelden.

 

Het investeren in een parkeerinstallatie met slagboom kan aanvankelijk een flinke uitgave zijn. Echter, door de efficiënte inzet van de installatie, kan er op de lange termijn flink bespaard worden. Zo kan er bijvoorbeeld bespaard worden op personeelskosten, doordat de parkeerplaatsen automatisch gereguleerd worden. Daarnaast kan de omzet uit parkeergelden verhoogd worden, doordat mensen niet meer onnodig lang op de parkeerplaatsen blijven staan.

 

Al met al kan een parkeerinstallatie met slagboom een waardevolle investering zijn voor verschillende soorten bedrijven. Door het berekenen van de terugverdientijd kun je een weloverwogen beslissing maken of het investeren in een parkeerinstallatie met slagboom voor jouw bedrijf interessant is. Gebruik daarom onze berekeningstool en ontdek wat de terugverdientijd van een parkeerinstallatie met slagboom voor jouw bedrijf is.