Parkeeroplossing bij duingebieden

Parkeeroplossing bij duingebieden

Het kan druk zijn op parkeerplaatsen bij duingebieden. De verkeerstromen op zonnige dagen kunnen voor overlast zorgen.  Daarom wilt u het parkeren uiteraard zo eenvoudig en vertrouwd mogelijk maken voor bezoekers. Parkingshop kan u daarbij 24/7 op afstand van dienst zijn. 

 

Parkingshop beheert de parkeerplaats(en) en parkeergarages van een diverse opdrachtgevers. Inclusief online reserveren, online abonnementbeheer en email opvolging.

 

Storingen of klanten die niet (willen) begrijpen hoe het werkt kunnen lange wachtrijen veroorzaken. Dan is het belangrijk dat er snel en adequaat wordt gehandeld door de centralist. Indien een locatie vol begint te lopen kunnen de verkeerstromen met online displays en lokale verkeergeleiders worden omgeleid. Ook wordt er een online volmelding gedaan waardoor bezoekers voor vertrek weten dat de locatie vol is. Zie voorbeeld: https://hetgasselterveld.nl/

 

Met ons parkeersysteem, inclusief display, servicenummer en camera’s met slimme software, bent u verzekerd van een veilige parkeerplaats. Er kan een snelle doorstroming worden gegarandeerd middels kentekenherkenning, e-tickets en uitrijkaarten.

 

Onze centralisten zijn 24/7 actief en nemen u alle zaken rondom de parkeerplaats uit handen. Tijdens de controle ronde bekijken we direct of alles nog schoon, heel en veilig is. Als dat niet het geval is nemen we de met u besproken maatregelen en rapporteren dit aan u.

 

 

Meer weten?

 Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265 of https://parkingware.nl/contact/

Klik hier voor een online offerteaanvraag