Optimaliseer uw laadstations: Maak duurzame mobiliteit winstgevend!

Optimaliseer uw laadstations: Maak duurzame mobiliteit winstgevend!

Voor bedrijven is het faciliteren van voertuigoplaadpunten niet alleen een duurzame mobiliteitsoplossing, maar biedt het ook de mogelijkheid om energiekosten te verrekenen met de kilometervergoeding van werknemers die hun elektrische voertuigen op het werk opladen.

 

Uw medewerkers en bezoekers kunnen met hun smartphone eenvoudig het laadstation starten, zonder dat ze een aparte laadpas nodig hebben. Maandelijks wordt automatisch een overzicht van de gebruikte laadkosten per medewerker gegenereerd, zonder verdere actie van de werknemer vereist.

 

Door uw laadpunt te integreren met ons innovatieve reserveringsplatform draagt u niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar creëert u ook een extra inkomstenbron. Zelfs wanneer u het laadstation niet gebruikt, kunt u deze beschikbaar stellen aan derden. Bepaal zelf de tarieven en beschikbaarheid en profiteer van een groeiende gemeenschap van elektrische voertuiggebruikers. Uw inkomsten komen rechtstreeks op uw bankrekening terecht, zonder tussenkomst van een Charge Point Operator (CPO).

 

Maar dat is nog niet alles. Bij Parkingware geloven we in duurzaamheid en de kracht van zonne-energie. Daarom bieden we de mogelijkheid om solar carports op uw locatie te installeren. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook een waardevolle bron van hernieuwbare energie worden voor zowel uw laadstations als uw gebouw.

 

 

Ontdek de revolutionaire Parkasol 2.0

 

#Parkingware #Oplaadstations #Parkeren #Innovatie #Mobiliteit #Duurzaamheid #SolarCarports #GroeneEnergie

 

Meer informatie?

Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265 of https://parkingware.nl/contact/

Klik hier voor een online offerteaanvraag