Online reserveren toevoegen aan uw oude parkeersysteem

Online reserveren toevoegen aan uw oude parkeersysteem

Probleemsituatie

Verouderde Parkeergarage: Hoe kan ik online reserveren toevoegen aan een oud parkeersysteem? Hoe kan ik online marketing inzetten voor mijn parkeerlocatie?

De ideale situatie

Uw online marketing acties direct linken aan het reserveren van een parkeerplek op uw website.  U kunt hiermee een nieuwe doelgroep bereiken en extra inkomsten genereren. Alles wat u nodig heeft, is een inrit, een internetverbinding en een ticketlezer.

 

Ondanks de verouderde apparatuur, kan uw klant toch online een dagkaart kopen en is zeker van een parkeerplek. De parkeerbeheerder behoudt de controle op de tijdsloten, hoeveel plekken en de prijs. In het betaaloverzicht zijn alle reserveringen zichtbaar.

Mooi meegenomen is dat er minder contant geld op locatie is en hierdoor de minder kans op diefstal en het bespaart op de kosten van het waardetransport.

Hoe werkt de basisoplossing?

U kunt via parkingshop.com of uw eigen website (zie voorbeeld https://order.henschotermeer.nl/  of www.orvelte.info) dagkaarten verkopen voor verschillende tijdsloten.

Klanten kopen vooraf een dagkaart op de website. Per email ontvangt de klant een bevestiging van de reservering met een QR code.

De klant kan inrijden via een ticketlezer of optioneel met behulp van een kentekenlezer.

                       

De klant kan direct uitrijden op kenteken of wanneer er een geldig dagkaart onder de ticketlezer wordt gehouden. Wanneer de dagkaart is verlopen, kan de klant met het kenteken online bijbetalen per minuut. Volledig achteraf betalen behoord ook tot de mogelijkheden wanneer u kentekenregistratie toevoegt aan uw bestaande parkeersysteem.

Parkingware Ticketlezer voor lezen e-tickets, QR codes, print at home tickets.