Voor kantoren

Wat doen wij voor kantoren en bedrijvenverzamelgebouwen?

Toegangssysteem voertuigen met koppeling reserveringsysteem. Slagboom en parkeersysteem

Toegangsbeheer automatiseren met kentekenherkenning

Door over te stappen op kenteken­herkenning bij de toegang van uw verzamelkantoor ontstaat een soepele doorstroom bij de slagboom, wat zorgt voor rust bij de receptie. Het is het fijn voor de huurders om parkeren en laden te kunnen garanderen voor personeel en bezoekers.

 

Een gastvrije ontvangst begint het automatisch openen van de slagboom door middel van kentekenherkenning of een QR-code. Gevolgd door een persoonlijke welkomstboodschap op een duidelijk afleesbare display. Inclusief verwijzing naar een gereserveerd parkeervak, naar wens met laadpunt voor een elektrische auto.

Bekijk video
Ticket-Reader-Welcome-Smiley 2021

Personentoegang voor verzamelkantoren met ticketlezers

Huurders kunnen zelf de toegang regelen voor de medewerkers en bezoekers. Wanneer het maximaal aantal gebruikers binnen die groep bereikt is, zal de slagboom gesloten blijven.

Personentoegang voor een verzamelkantoren vindt vaak nog niet geauto­matiseerd plaats. Bezoekers moet zich vaak melden via de intercom en bij aankomst ontvangt de bezoeker een pasje bij de receptie. Dit hele proces kan door Parkingware geautomatiseerd worden, zodat bezoekers via een tourniquet, zonder tussenkomst van de receptie, zelf toegang kunnen verkrijgen

Bekijk video
parkingware web portal on mobile phone

Onbemande digitale receptie

Met kentekenherkenning of zelfs alleen met een ticketlezer is heel eenvoudig een self-service check-in te realiseren, met name geschikt voor verzamelkantoren zonder receptie. De ticketlezer wordt dan ingezet om deuren te openen.

 

De huurder weet wie wordt verwacht en met wie in de organisatie de afspraak is gemaakt. Aparte plaatsen reserveren voor bezoekers of directie binnen het aantal toegekende parkeerplaatsen behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Bekijk video

Waarom nu?

 

Gerard Spin Parkingware

Steeds meer verzamelkantoren gaan over tot de aanschaf van kentekenherkenning, waardoor huurders steeds minder zullen accepteren dat er ‘gedoe’ is bij de slagboom en oplaadstation.

 

Meer weten of wilt u een adviesrapport op maat?

 

Neem contact op met Gerard Spin:

+31 599 648 265

info@parkingware.com