Innovatieve oplossing tegen wildparkeren bij bedrijven

Innovatieve oplossing tegen wildparkeren bij bedrijven

In de omgeving van uw bedrijf is een betaaldparkerenzone en weinig mogelijkheid tot parkeren. Als uw bedrijf geen slagboom of andere afsluiting heeft dan is de kans op wildparkeren groot.

 

Een goede toegankelijke parkeerplaats waar uw bezoekers en personeel makkelijk en veilig kunnen parkeren is onmiskenbaar belangrijk voor uw bedrijfsvoering. De tot nu toe aangeboden parkeeroplossingen zijn in veel gevallen zodanig kostbaar dat commerciële haalbaarheid niet mogelijk is.

 

 

De oplossing tegen wildparkeren zou kunnen zijn;

  1.  Aan de toegang van uw terrein wordt een fysieke barrière geplaatst in de vorm van een slagboom.
  2.  Aan de publieke zijde wordt een ticketlezer en/of kentekenlezer geplaatst voor identificatie van de vaste gebruiker en/of bezoeker.
  3.  Aan de uitgang die tevens ook ingang zou kunnen zijn wordt eveneens een fysieke barrière geplaatst.
  4.  Aan de uitgang wordt een uitrijlus geplaatst of een verblijfstijdcontrole in de vorm ticketlezer met eventueel een kentekenlezer.
  5.  Bij de receptie is een management portaal beschikbaar voor het versturen van uitnodiging met routelink naar Google Maps
  6. Integratie met uw klantenbestand of CRM systeem

 

Toegangssysteem voertuigen met koppeling reserveringsysteem

toegangssysteem met ticketlezers, kentekenlezers, webportaal

Een gastvrije slagboom met ticketlezer

De ticketlezer kan de slagboom openen voor tijdelijke en terugkerende bezoekers die u een  uitnodig met een e-ticket via email heeft gestuurd. U kunt een eenvoudige klanten toegang te geven met een barcode op de klantenkaart of kassabon van uw winkel. Iedere bezoeker ontvangt een persoonlijke welkomstboodschap op een duidelijk afleesbare display met uw logo. De receptie kan op de online aankomstlijst zien wie er wordt verwacht, en wie de uitnodiging, binnen de organisatie, heeft verstuurd.

Vaste en tijdelijke bezoekers eenvoudig toegang geven tot een slagboom of deur door middel van het sturen van e-tickets.

 

Parkeren faciliteren
Een bijkomende mogelijkheid is om aan bedrijven of particulieren in de omgeving de mogelijkheid geven gebruik te maken van uw parkeerplaats op die momenten dat uw bedrijf gesloten is of als u over voldoende beschikbare ruimte beschikt. Dit kunt u eenvoudige doen via de online marktplaats www.parkingshop.com. Uw bepaald op welk moment, hoeveel plaatsen, uur- en dagtarief.

Stel u wil voor uw bedrijf een parkeeroplossing realiseren die wild parkeren tegengaat en waar de auto’s van uw personeel en bezoekers veilig kunnen staan en waar bovendien geen parkeerruimte verloren gaat door parkeerders die niets met uw bedrijf van doen hebben.

 

Geen investering of de investering snel terugverdiend?

Onze basis parkeersysteem met e-tickets is gratis*.

In andere gevallen betaalt u eenmalig € 500 en € 48 per maand exclusief 21% B.T.W.

*Gratis voorwaarden:

  • U biedt minimaal 10 parkeerplaatsen buiten kantooruren, in een betaaldparkerenzone, aan op parkingshop.com
  • U bepaalt op welke dagen, uren en voor welke prijs u het wilt verhuren.
  • PARKINGSHOP ontvangt 50% van de inkomsten, en kan hiermee de dienstverlening financieren.

 

Meer weten of een adviesrapport op maat?

Neem contact op met Gerard Spin:

+31 599 648 265

info@parkingware.com

Parkingware helpt klanten parkeeruitdagingen op te lossen, waardoor parkeren efficiënt en eenvoudig wordt.