Een sluitende aanpak tegen wildparkeren

Een sluitende aanpak tegen wildparkeren

Is in de omgeving van uw bedrijfspand een betaald parkeren zone en/of is er weinig mogelijkheid tot parkeren?

 

Heeft u geen slagboom of andere afsluiting? Dan is de kans op wildparkeren groot.

 

 

 

Een conventioneel betaald parkeren systeem is kostbaar en vaak bij kleinere parkeerterreinen economisch niet rendabel. Daarom bieden wij u een modulair opgebouwde oplossing en is het mogelijk om ook kleine parkeerterreinen te voorzien van een betaalbaar (betaald) parkeren systeem.

 

Welk type bezoekers ontvangt u?

 

De oplossing die het beste bij u past hangt af van het type bezoeker dat u ontvangt:

 

1- Terugkerende bezoekers kunt u het beste met een “all-in-one” kentekenlezer toegang verlenen. Eenvoudig: lezer monteren, webportaal openen, kentekens invoeren, klaar.

 

2- Tijdelijke bezoekers kunt u het beste met een “all-in-one” ticketlezer toegang verlenen. Eenvoudig: lezer monteren, webportaal openen, e-ticket sturen, klaar.

 

3- Reserverende bezoekers kunt u direct koppeling met het parkeersysteem en toegang verlenen op kenteken en/of e-ticket.

 

4- Betalende bezoekers kunt u direct via uw eigen website de dagkaart laten kopen. Het parkeersysteem kan toegang verlenen op kenteken en/of e-ticket.

 

 

 

 

 

 

Parkeren faciliteren aan de omgeving?

Een bijkomende mogelijkheid is om aan bedrijven of particulieren in de omgeving de mogelijkheid geven gebruik te maken van uw parkeerplaats op momenten dat uw bedrijf gesloten is of als u over voldoende parkeerruimte beschikt.

 

Dit kunt u eenvoudige doen via de online marktplaats www.parkingshop.com.  Uw bepaald op welk moment, hoeveel plaatsen, uur- en dagtarief.

 

Een goede toegankelijke parkeerplaats waar uw bezoekers en personeel makkelijk en veilig kunnen parkeren is onmiskenbaar belangrijk voor uw bedrijfsvoering.

 

Meer weten?

 Neem contact op met Gerard Spin:

+31 599 648 265