Een gratis parkeerplaats op nog geen 100 meter van strand Noordwijk?

Een gratis parkeerplaats op nog geen 100 meter van strand Noordwijk?

Mensen parkeren hun auto bij het parkeerterrein van een appartementsgebouw, vlak bij het strand of evenement, vervolgens kunnen de bewoners van de appartementen niet meer parkeren op hun eigen terrein, omdat het vol is. Dit is een heel erg ongewenste situatie.

 

Bij het appartementencomplex “De Boschflat” direct aan het mooie strand van Noordwijk hadden overlast van “wildparkeerders”. De vraag was hoe ze bewoners en tijdelijke huurders een gecontroleerde en gemakkelijke toegang kunnen bieden en toch ongewenste parkeerders weren? Door de vele huurders is het beheren van de toegang een intensief proces. Wie betaalt er eigenlijk op dit moment voor hoeveel parkeerplaatsen, en wie gebruikt ze?

 

De ideale situatie voor een appartementsgebouwen:

afsluiting van het parkeerterrein met een slagboom. In het Parkingware ‘online gebruikersportaal’ kunnen bewoners zelf invoeren wanneer, welke voertuigen van henzelf of hun bezoekers, toegang krijgen tot de parkeerplaats . Een vlotte toegang vindt plaats door middel van kentekenherkenning, onbekende voertuigen krijgen geen toegang. Een gastvrij ontvangst bij de toegang van het parkeerterrein door een persoonlijke welkomstboodschap op een duidelijk afleesbaar display. Geen onbekende voertuigen meer op het terrein en altijd voldoende plek voor de bewoners.