🚗✨ Parkingware: Het bewezen succes van geïntegreerde Mennekes oplaadstations! ✨🅿️

🚗✨ Parkingware: Het bewezen succes van geïntegreerde Mennekes oplaadstations! ✨🅿️

Bij Parkingware gaan we verder dan alleen het aanbieden van geïntegreerde parkeer- en laadoplossingen. Wij helpen eigenaren en beheerders van locaties bij het volledige proces, vanaf het allereerste begin. We ondersteunen u bij het aanvragen van een account bij CCV voor betalingen en zorgen voor een naadloze integratie in uw eigen website. Daarnaast nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van alle benodigde hardware ter plaatse.

 

Afb. Mennekes laadstations

 

Maar dat is niet alles. Bij Parkingware geloven we ook in duurzaamheid en de kracht van zonne-energie. Daarom bieden we u de mogelijkheid om solar carports te plaatsen op uw locatie. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar het kan ook een waardevolle bron van hernieuwbare energie worden voor zowel uw laadstations als uw gebouw. Deze optie kan ook in een latere fase worden overwogen, zodat u altijd de controle heeft over uw groene initiatieven.

Afb. Parkasol 2.0

 

Wat dit betekent voor u als eigenaar of beheerder? Het betekent dat we u helpen met elk aspect van uw laad- en parkeerproject, vanaf het begin tot aan duurzame toekomstplannen. Inkomsten stromen direct naar uw bankrekening, zonder tussenkomst van oplaadpasproviders die vaak extra kosten en administratieve lasten met zich meebrengen. Stap in de wereld van Parkingware en bereid uw locatie voor op de mobiliteit van morgen!

Afb. Parkeren is opladen

 

#Parkingware #Mennekes #Oplaadstations #Parkeren #Innovatie #MobieleOpladen #Efficiëntie #Controle #Mobiliteit #Duurzaamheid #SolarCarports #GroeneEnergie #CCV

 

Meer informatie?

Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265 of https://parkingware.nl/contact/

Klik hier voor een online offerteaanvraag