Slagbomen met parkeersysteem

Als u op zoek bent naar betrouwbare slagbomen van hoge kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze slagbomen met parkeersysteem zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om te zorgen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

De slagbomen zijn voorzien van een stevige roestvaststalen behuizing, die is afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating. Dit biedt niet alleen een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, maar zorgt ook voor een strakke, moderne uitstraling die perfect past bij uw bedrijf.

Onze slagboomarmen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn ook afgewerkt met een duurzame poedercoating. Ze zijn voorzien van veilige rode reflecterende stroken klasse 2, zodat ze ook in het donker goed zichtbaar zijn. Daarnaast zijn alle slagboomarmen onderhoudsvrij en weersbestendig, wat betekent dat ze lange tijd meegaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van reparatie of vervanging.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze slagbomen is de ingebouwde besturingslogica. Hierdoor werken onze slagbomen naadloos met uw parkeerbeheersysteem en kunnen ze op afstand worden bediend. Bovendien is de slagboom handmatig te ontgrendelen bij stroomuitval voor extra veiligheid en gemak.

Onze slagbomen hebben een aansluitspanning van 230V/50Hz en een opgenomen vermogen van maximaal 540W. De open- en sluittijd van de slagboomarmen is instelbaar, met een minimale tijd van 5 seconden. De stalen behuizing van de slagbomen heeft een KTL voorbehandeling en is voorzien van een poedercoating voor extra duurzaamheid en bescherming tegen corrosie. De afmetingen van de kast zijn 355 x 245 x 1035 mm (B x D x H), wat zorgt voor een compact en ruimtebesparend ontwerp.

Houd er rekening mee dat onze slagbomen exclusief fundatie en vangpaal zijn, maar deze kunnen afzonderlijk worden aangeschaft om uw parkeerbeheersysteem compleet te maken.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige slagbomen met uitstekende prestaties en duurzaamheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw parkeerbeheersysteem naar een hoger niveau te tillen.

slagboom, slagbomen, parkeersysteem

Meer weten over een passende slagboom voor uw parkeeraccomodatie?

 Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265 of https://parkingware.nl/contact/

Klik hier voor een online offerteaanvraag