Voor de recreatie

Wat doen wij voor campings en recreatieterreinen?

Recreatie toegangsbeheer automatiseren met kentekenherkenning

Toegangsbeheer automatiseren met kentekenherkenning

Door over te stappen op kenteken­herkenning bij de toegang van uw camping ontstaat een soepele doorstroom bij de slagboom, wat zorgt voor rust bij de receptie.

Met het automatiseren van kenteken­herkenning behoort het inzetten van verkeersregelaars op topdagen tot het verleden. Door veiligheid en rust te creëren krijgt uw camping een nog aantrekkelijkere uitstraling.

Integratie partners reserveringsoftware zijn AICN Tommy, Stratech en Bookingexperts

Personentoegang

Personentoegang voor strand, meer of zwembad met ticketlezers

Personentoegang voor recreatie­terreinen vindt vaak nog niet geauto­matiseerd plaats. Bezoekers kunnen (soms) wel reserveren, maar bij aankomst vindt de verdere afhande­ling nog steeds handmatig plaats. Dit hele proces kan door Parkingware geautomatiseerd worden, zodat bezoekers via een tourniquet, zonder tussenkomst van een loket, zelf toegang kunnen verkrijgen tot het recreatieterrein.

Daarnaast kunnen er meer toegangs­kaarten worden verkocht: op het moment dat iemand vertrekt, is er ruimte voor een nieuwe reservering.

Referentieproject: www.henschotermeer.nl

Camper

Camper drive-in

Met kentekenherkenning of zelfs alleen met een ticketlezer is heel eenvoudig een self-service check-in te realiseren, met name geschikt voor camperaars. De ticketlezer kan ook worden ingezet om bijvoorbeeld de stroom in te schakelen.

Referentieproject: www.meistershof.nl

Video Camper drive-in:

Boekingszuil Camping Meistershof from Jasper Vd Struik on Vimeo.

Waarom nu?

Lilian_R_Veldman

Steeds meer campings en recreatie­terreinen gaan over tot de aanschaf van kentekenherkenning, waardoor bezoekers steeds minder zullen accepteren dat er ‘gedoe’ is bij de slagboom.

Ook is het in verband met corona noodzakelijk om bezoekersstromen te kunnen beheersen. Dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door de toegang te automatiseren.

 

Nu de rustige periode van het recreatiejaar is aangebroken, is de tijd aangebroken om alles op orde te brengen voor het nieuwe seizoen!

 

Meer weten of wilt u een adviesrapport voor uw bedrijf?

 

Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265

recreatie@parkingware.com