Voor de recreatie

Wat doen wij voor campings en recreatieterreinen?

Recreatie toegangsbeheer automatiseren met kentekenherkenning

Toegangsbeheer automatiseren met kentekenherkenning

Door over te stappen op kenteken­herkenning bij de toegang van uw camping ontstaat een soepele doorstroom bij de slagboom, wat zorgt voor rust bij de receptie.

Met het automatiseren van kenteken­herkenning behoort het inzetten van verkeersregelaars op topdagen tot het verleden. Door veiligheid en rust te creëren krijgt uw camping een nog aantrekkelijkere uitstraling.

Integratie partners reserveringsoftware zijn AICN Tommy, Stratech en Bookingexperts

Bekijk video
Personentoegang

Personentoegang voor strand, meer of zwembad met ticketlezers

Personentoegang voor recreatie­terreinen vindt vaak nog niet geauto­matiseerd plaats. Bezoekers kunnen (soms) wel reserveren, maar bij aankomst vindt de verdere afhande­ling nog steeds handmatig plaats. Dit hele proces kan door Parkingware geautomatiseerd worden, zodat bezoekers via een tourniquet, zonder tussenkomst van een loket, zelf toegang kunnen verkrijgen tot het recreatieterrein.

Daarnaast kunnen er meer toegangs­kaarten worden verkocht: op het moment dat iemand vertrekt, is er ruimte voor een nieuwe reservering.

Afbeelding is van referentieproject: www.henschotermeer.nl

Animatie personentoegang: https://youtu.be/-k380FBECNE

Bekijk video
Camper

Camper drive-in

Met kentekenherkenning of zelfs alleen met een ticketlezer is heel eenvoudig een self-service check-in te realiseren, met name geschikt voor camperaars. De ticketlezer kan ook worden ingezet om bijvoorbeeld de stroom in te schakelen.

Referentieproject: www.meistershof.nl

Bekijk video

Waarom nu?

Lilian_R_Veldman

Steeds meer campings en recreatie­terreinen gaan over tot de aanschaf van kentekenherkenning, waardoor bezoekers steeds minder zullen accepteren dat er ‘gedoe’ is bij de slagboom.

Ook is het mogelijk om bezoekersstromen te beheersen. Dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door de toegang te automatiseren.

 

Meer weten of wilt u een adviesrapport voor uw bedrijf?

 

Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265

recreatie@parkingware.com