Over ons

Parkingware > Over ons

Parkingware is een uniek parkeerconcept dat is ontworpen om de beste parkeerervaring te bieden. U ontvangt bezoekers en personeel op gastvrije én efficiënte wijze. En optimaliseert uw laadpunt-capaciteit voor elektrisch rijden. Overtollige parkeerplaatsen met of zonder laadpaal verhuurt u aan derden.

 

 

Meer dan 20 jaar ervaring

Parkingware B.V. , opgericht in 2004, is groot geworden met de ontwikkeling en productie van toegangscontrolesystemen op basis van kentekenherkenning. Alleen al in Nederland heeft Parkingware meer dan 150 locaties van slimme parkeersystemen voorzien, zoals de parkeerlocaties van Schiphol, gemeente Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en FrieslandCampina, etc. In onze huidige parkeeroplossing bundelen we deze parkeerkennis.

 

Onze missie

Het is onze missie om de parkeer- en oplaadervaring in binnensteden te verbeteren door overcapaciteit bij bedrijven te onstluiten. Onze parkeeroplossingen staan garant voor een gastvrije ontvangst, vergroten uw inkomsten en verlagen uw energierekening.

 

Onze visie

Wij geloven dat het woord “parkeren”, in de toekomst wordt vervangen door “opladen”. Het voertuig maakt zelf de boeking (Internet of Things), gaat zelf contactloos opladen en de energie komt van de zon. Want in de nabije toekomst rijd je niet meer ‘even langs de benzinepomp’ maar laad je je auto op waar je bent.

Kortom: parkeren wordt opladen.

 

Graag denken we met u mee. Een intake gesprek met één van onze parkeeradviseurs is geheel gratis. Regel nu een kennismakingsgesprek [Klik hier voor contactformulier]

 

Met vriendelijke groet,

 


WhatsApp WhatsApp Parkingware