Opdracht Staatsbosbeheer betaaldparkeren Gasselterveld

Opdracht Staatsbosbeheer betaaldparkeren Gasselterveld

 

Wij zijn blij en trots dat wij een geweldige opdracht mogen uitvoeren voor Staatsbosbeheer. Wij gaan de locatie Gasselterveld voorzien van betaaldparkeersysteem met mogelijkheid tot online reserveren en betalen.

 

Lokatie Gasselterveld

Vlakbij de speelvijver ’t Nije Hemelriek ligt zwemplas ’t Gasselterveld. Deze plas die in het midden ruim 50 meter diep is, is een voormalige zandafgraving. Door het koude en diepe water en de instortende oevers was de plas voorheen gevaarlijk voor zwemmers. Aan de oostkant is echter een ondieper gedeelte gemaakt, waarbij een ballenlijn aangeeft waar het dieper wordt. Het is een heerlijke plek waar je nu naar hartelust kunt zwemmen en zonnen.

 

Werking parkeersysteem

animatie met uitleg: https://youtu.be/FfzkyQqrhKw

 

Het parkeersysteem van Parkingware gaat uit van kentekenherkenning. Bij binnenkomst van de parkeerlocatie wordt het kenteken herkend door de camera, geplaatst achter de slagboom.

 

Voor de slagboom wordt de Parkingware in/uitrijterminal geplaatst. Bij deze in/uitrijterminal kan handmatig het kenteken ingevoerd worden indien deze niet goed is herkend (bijvoorbeeld door vuile of beschadigde kentekenplaat). De bezoeker ontvangt, in tegenstelling tot de traditionele parkeersystemen, geen kaartje, maar kan op kenteken betalen en uitrijden.

 

Bij het betalen van het parkeertarief op de betaalautomaat of online wordt het tarief berekend na invoeren van het kenteken op de betaalautomaat of online. De betaling vindt plaats met een betaalpas, credit card of door middel van een online iDeal betaling. Het is dus voor de bezoeker niet noodzakelijk om langs de betaalautomaat te gaan, de betaling kan ook online gedaan worden.

 

We zijn zeer blij met het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een goede samenwerking!