Voor hotels

Wat doen wij voor hotels?

Parkingware Service verhogende technologie met een glimlach

Toegangsbeheer automatiseren met kentekenherkenning

Door over te stappen op kenteken­herkenning bij de toegang van uw hotel ontstaat een soepele doorstroom bij de slagboom, wat zorgt voor rust bij de receptie. Het is het fijn voor de gasten om parkeren en laden te kunnen garanderen. Want steeds meer mensen boeken via de eigen hotelwebsite. Omdat ze daar parkeren en laden zelf kunnen regelen. Hierdoor wordt uw hotel nog aantrekkelijkere.

Kentekenlezer

Personentoegang voor sauna of zwembad met ticketlezers

Personentoegang voor een sauna of zwembad in hotels vindt vaak nog niet geauto­matiseerd plaats. Bezoekers kunnen wel reserveren, maar bij aankomst vindt de verdere afhande­ling nog steeds handmatig plaats. Dit hele proces kan door Parkingware geautomatiseerd worden, zodat bezoekers via een tourniquet, zonder tussenkomst van de receptie, zelf toegang kunnen verkrijgen tot een sauna of zwembad.

Daarnaast kunnen er meer toegangs­kaarten worden verkocht: op het moment dat iemand vertrekt, is er ruimte voor een nieuwe reservering.

Hotel Onbemande digitale receptie

Onbemande digitale receptie

Met kentekenherkenning of zelfs alleen met een ticketlezer is heel eenvoudig een self-service check-in te realiseren, met name geschikt voor aanrijders buiten receptieuren. De ticketlezer kan ook worden ingezet om bijvoorbeeld de deuren te openen.

Waarom nu?

Lilian_R_Veldman

Steeds meer hotels gaan over tot de aanschaf van kentekenherkenning, waardoor bezoekers steeds minder zullen accepteren dat er ‘gedoe’ is bij de slagboom en oplaadstation.

Ook is het in verband met corona noodzakelijk om bezoekersstromen te kunnen beheersen. Dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door de toegang te automatiseren.

 

Nu de rustige periode van het jaar is aangebroken, is de tijd aangebroken om alles op orde te brengen voor het nieuwe seizoen!

 

Meer weten of wilt u een adviesrapport op maat?

 

Neem contact op met Lilian Veldman:

+31 599 648 265

info@parkingware.com